БГНЕС Емил Кошлуков написа коментар за българите и почивката в Гърция. В

...
БГНЕС
Емил Кошлуков написа коментар за българите и почивката в Гърция. В
Коментари Харесай

Кошлуков срина българите, които летуват в Гърция: Не може да плюем по България от любов към пържени калмари, майна

 БГНЕС Емил Кошлуков написа коментар за българите и почивката в Гърция. В собствен пост в обществените мрежи, озаглавен " За Гърция и нашенците ", той  като същински родолюбец разказва криворазбраната разлика за почивката. Изказването му сигурно ще разбуни духовете у българите, които не почиват в родината.

Ето какво  написа генералният шеф на Българска национална телевизия:

За Гърция и нашенците:

" Ние си вървим единствено в Гърция към този момент... " Пич, ти си в Дедеагач, дори гърците не го броят това за Гърция, стига си пищял. Не може да минеш през Златоград и Гюмюрджина и да мислиш, че си на околосветско странствуване. " Абе ужасно готвят тук, у нас не могат да създадат по този начин скаридите, но нали всичко им е прясно, от морето... " Да бе, тоя от рецепцията, след промяната, върви да ги лови персонално. Дивият лаврак почва от 70 лева./кг при риболовците, какъв брой мислиш, че ще е в ресторанта?

Това за 20 е от фермата, не, че е неприятен, само че не се изживявай като Стареца и морето, в Метро има всичко. " Намерили сме една къща, навръх брега, всяко лято сме там, ужасно е... " Е, ти си натъпкал багажника догоре с алкохол и храна, в гаража да беше останал с толкоз ястие и пиянство - отново ще изкараш ужасно. Пусни гръцко на телефона и почвай, к`во да биеш единствено път.

" Открили сме едно местенце, трепач, тъкмо до Кавала... " - е по какъв начин бе, необикновено напряко. Дядо ти всяка година с овцете слизаше до Бяло море, в този момент ти го преоткри. Това местенце го знае и Захари Стоянов, разказано е, споко. " Този уикенд над 500 000 българи ще посетят Северна Гърция... " и нито един няма да срещнете в музея на Византийската просвета, потайностите на Солун, майна. Един ден ще направя лист на Десетте Места в Делфи, Където Няма Никакъв Риск да се Сблъскате с Българин.

Той ще наподобява по този начин:

1. Делфи

И не че не одобрявам Гърция. Напротив, влюбен съм в страната, дори гръцки научих ей по този начин, за кеф, да мога да я разбирам повече. Кръстницата ми е от Гърция, другари имам там, в Мецово на планина вървя, дето се вика. Ама чак да плюем България от обич към пържени калмари...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР